Despre sesiunile foto.

Sunt absolut de acord că-s minunate.
Mă refer la divesitatea studiourilor tematice.
Decor impecabil, lumini bune, brad împodobit într-o singură cromatică, pături gigante pe o margine de pat, peste tot perne aruncate pentru a imita o dezordine bine gândită. Sau o variantă mai aristocratică cu cămin și foc improvizat, pat de piele și un perete plin de lumini iar în spate se zărește o masă de sărbătoare cu pene, flori, lumânări și câteva pahare goale).
Stilul acestor săli poate fi descris iar și iar. Aceste imagini parcă sunt rupte din scene de film. Doar că de multe ori această frumusețe nu transmite și emoții.
Dacă reușiți să vă relaxați și să prindeți plăcere de la proces sunteți niște norocoși și la sigur aveți poze bune de album.
Dar, în realitate dincolo de sesiuni improvizate, e alt fel.
E vorba de un brad pe care îl ai de câțiva ani și-l ții la balcon sau într-un depozit. Scos-spălat-îndreptat și construit la loc.
E despre jucăriile pe care le ții într-o cutie de la pantofi și în fiecare an când le scoți te gândești: Gata, anul viitor precis voi cumpăra altele.))) (de când trăim împreună zic asta și amuș îs 4 ani)
E despre luminițe diferite. Ai vre-o 3 seturi. Unul pe brad, al 2lea la *perdică și unul care mai scurt îi găsești un loc în casă.
Și e vorba de ploiță, cine o mai are. *Ghirlandele copilăriei mele. Toate boț într-un *culioc. Le scoți atent și la fel de atent le descâlcești ca nu cumva să se rupă) Noi mereu lăsam 2 mai lungi))) ca să le aninăm de gât atunci când vom face poze)))
MAMA indiferent de numărul de followeri rămâne pentru copilul său BEST MOMMY (cea mai bună mamă).
Anul acesta am avut un #altFelDeSesiuneFoto.
Dimineața când Beatrice numai sa trezit. Cu terci de ovăz și cafea fără zahăr.Cu bradul din depozit și jucăriile din cutia de la Nike. Cu hainele *de casă șu fără make up profesional. Cu *pocrivala verde de pe pat și frumosul covor de la Mamunea Tanea. Nici decorul prea bine combinat între el nici noi cu decorul)))) dar cu emoții adevărate și căldură de acasă nu de studiou.
P.S. Rog textul de mai sus să nu fie interpretat ca un manifest împotriva sesiunilor foto din studiouri. Nu!
Am făcut și noi una anul trecut și la sigur vom mai face, cred eu, în anii viitori)
P.P.S. Dacă aveți poze în tematică, aruncați)
P.P.P.S. PE BLOG le-am adăugat pe toate)

Vă presor cu Mulțumesc pe fiecare <3.
ARTICOLE RECOMANDATE
Made on
Tilda