#Prietenamea adună daruri

Îmi dau seama că azi, mâine și până hăt după 7 ianuarie nu prea este timp nici de scris articole complicate și cu atât mai mult de citit)
În Toate treburile de *așăzat rășitura, fiert legume pentru *mesnoi și șubă, prăjit bitociki și cotlete, umplut găina și copt *plăcile pentru tort *Medovâi eu îmi fac loc cu o POSTARE!
Dacă Introducerea și Cuprinsul Campaniei: Prietenamea adună daruri a fost în 2019, tot aici trebuie să rămână și Încheierea.
Succint, deoarece clătitele-s la foc.
Am adunat 12239 lei.
Această sumă ne-a ajuns ca să bucurăm 40 copii dintr-un centru de Plasament din Anenii Noi (planificat), 15 familii (30 copii) din Satul Zăbriceni și Onești plus 12 copii dintr-un centru din Chișinău (vom merge săptămâna viitoare).
Am reusit să acoperim o cifră dublă față de cea planificată datorită echipei @xiaomimoldova . Au venit încărcați ca albinele și cu o mână bună de voluntari). Băieți/fete mulțumesc!
@happyduckmd a fost generos cu jucării, intrați la ei, acolo îl găsiți pe Domnul Gheorghe - un om tare cald.
Iar dacă aveți poftă de cafea bună treceți pe la @poetrycoffeeshop care ne-a fost gazdă) (au un perete tare bun pentru fotografii).
Animatorii- aţi dat culoare.
Acum e rândul să pup și să îmbrățișez pe fiecare om implicat.
Vă mulțumesc!
Ne vedem la ediția viitoare.

Gata vă las, trebuie să curăț *siliotka pentru șubă.

P.S. Am intrat în rol de gospodină, dar de fapt n-am reușit azi să fac nimic. Ghenadie a zis că în seara de Revelion putem mânca un borș))) eu tare sper că a glumit și mâine vom merge la cumpărături)
ARTICOLE RECOMANDATE
Made on
Tilda