Cu drag, lelica ta

Dragă Beatrice,

Am decis că aniversarea ta e o ocazie minunată pentru lelica ta să-ți scrie o scrisoare.

Voi începe cu începutul…2 decembrie 2017…totul își urma ritmul firesc, ocupația mea de atunci rezumându-se la eseuri la istorie, alte eseuri la istorie și încă câteva eseuri la istorie.
Ca și mama ta probabil că adori spontanietatea de asta ai și ales ca iarna noastră să înceapă cu tine mai devreme decât era planificat.
Cum să mai scriu despre Decebal și Burebista dacă micuțul dinozaur (așa te numeam eu până n-am dat ochii cu tine) care timp de 9 luni mă speria cu acrobațiile sale din burtă doarme liniștită lângă mama sa.
De dormit în acea seară, liniștit, ai facut-o doar tu...
Știu că ai avut o predilecție când ți-ai ales părinții, buneii și nu în ultimul rând MĂTUȘA și cred că te-ai convins demult că nu ai facut o alegere greșită.Tu ești catalizatorul afecțiunii noastre.
Până nu te-am cunoscut nu am realizat ce impact major poate avea apariția altei ființe.
Au fost niște bătăi de cap de la început, dar ne consolam că la noi în familie așa-i începutul, cu televizoarele noi, telefonale și cred că și tu n-ai făcut o excepție.
Teoretic, tu mi-ai furat locul, miticuța familiei devenind tu. Nu spun asta cu vreo părere de rău căci pentru mine și de a fi bonă pentru tine e o desfătare.
Cu tine am învățat ce înseamnă cu adevărat imprevizibiliatea, grija, teama și altruismul.
De la tine am învățat ce înseamnă voința și străduința.
Ți-ai definit bine misiunea acum un an oferindu-ne șansa de a atinge superlativul: cea mai bună mămică, cel mai bun tătic și restul noi care te iubim, cei mai buni pentru tine.
Îmi pare atât de rău că azi nu sunt lângă tine dar lelica îți promite că vom face o mega-petrcere în 2, poate chiar în 3 cu mama ta.

LA MULȚI ANI Cicea lui lelea! Înconjurată de noi, familia ta nu ai vreo altă opțiune decât să fii iubită, alintată, fericită și în genere să ai o copilărie frumoasă!

Cu drag, lelica ta

ARTICOLE RECOMANDATE
Made on
Tilda