DESCULȚ
Cel mai frumos mod de a purta copilăria
DESCULȚ
Cel mai frumos mod de a purta copilăria
Vara asta vrem să le dăruim copiilor copilăria, libertatea și bucuria de a fi aproape de natură, de a se simți parte dintr-un cerc mare și frumos, de mână cu iarba, copacii, buburuzele, furnicile și melcii. Vara asta prietena mea își poartă copilăria desculț.
Colecția Desculț I Vara 2021
Cel mai frumos mod de a purta copilăria
Colecția Desculț I Vara 2021
Cel mai frumos mod de a purta copilăria
Click to order
Coșul de cumpărături
Total: 
Prenumele
Număr de contact
Voi achita
Adresa de livrare
Am pregătit pentru asta o colecție ca o păpădie
Fiecare piesă în parte încurajează copii să-și trăiască copilăria din plin, așa cum erau verile noastre la bunici.
Alunica
Rochiță
305
610
Mărimea
Culoarea
Alunica e o fire jucăușă, prietenă cu natura, cu toate veverițele și fiecare ram. Rochița ei este practică și îngrijită, dar nu este lipsită de eleganță.

Firul din care este cusută e puternic și natural ca să reziste la misiunile posibile și imposibile care o așteaptă cât e ziulica de lungă. Inul îi este pe plac întrucât este răcoros și nu se lipește de corp. Tocmai din el și-a cusut haina perfectă, prietenă cu răcoarea și cu soarele arzător.

Stofă: In
Compoziție: 100% in (gri), 55% in și 45% viscoză (galben)
Clopoțica
Rochiță
280
560
Mărimea
Culoarea
Clopoțica e o haină ușoară cusută din aceeași pânză transparentă din care sunt drese și aripile zânelor. În această rochiță îți vine să zbori și să te rotești în cercuri de bucurie sărind de pe un nor pe altul cu piciorul desculț, firește, ca să nu strivești giganții pufoși ce-ți sărută tălpile și te adăpostesc de soarele arzător în ora amiezii.

Modelul larg cu linia umerilor lăsată, mâneca lungă și lungimea ce atinge ușor genunchii se potrivește perfect pentru zilele de vară în care activitățile se schimbă sporadic între cățăratul în copaci și tolănitul pe iarbă de dimineața până seara.


Stofă: Vual
Compoziție: 100% bumbac
Păpădie
Salopetă
305
610
Mărimea
Culoarea
Într-o zi de vară poți să trăiești o viață. De dimineață cum te trezește soarele până noaptea târziu când te sărută luna sunt atâtea de făcut, îți vine să te împarți într-o sută de fire de păpădie ca să ajungi pe fiecare deal și în fiecare copac.

Salopeta nu avea cum să lipsească în colecția de vară, mai ales pentru că am reușit să o îndrăgim atât de mult în această primăvară când a devenit camaradul nostru de aventură. Modelul de vară e mult mai moale și mai ușor, are bretelele mai stabile și croiul mai bătut de vânt dar e la fel de curajoasă și liberă în mișcare cum ne-am obișnuit.

Stofă: In
Compoziție: 100% in (gri), 55% in și 45% viscoză (galben)
Lansarea colecției Desculț I Vara 2021
Valori bune de purtat e și despre valoarea oamenilor. Oameni dragi și emoții sincere.
Made on
Tilda