Un fel de confesiune

Hai să începem cu începutul.

Joi 28 Noiembrie. O zi obișnuită din rutina noastră cu – mâncare, curățenie, plimbare (pe frigul acesta) joacă, iar mâncare și vine ora de somn.

Ora 16:00 Beatrice decide ca acesta să-i fie priml somn din zi. Eu? Ca să creez o atmosferă mai prielnică, închid toate dispozitivile cu lumină din casă, dau *perdica să se facă noapte și Zic...să mă întind oleacă.

Bun, m-am întins și am stat așa întinsă până la 17:30, la ora aceasta aveam deja programare la salon, ca să-mi aranjez părul (da știu, e o mare prostie, pentru părul meu prea lung și voluminos să-mi fac o programare, dar am făcut-o. Am alergat până la salon, bine că nu e departe de casă. Spălat-uscat (aiurea) 250 lei. 250 lei! Și nici măcar *bliostki nu mi-am pus. Acum cu părul uscat aiurea, nervoasă că am plătit atât de mult alerg înapoi acasă că întârzii la Eveniment).

Evident că trebuia ceva să se mai întâmple. Am 20 min. ca să mă machiez, pffff Lehko.
Pun fon de ten, dar bujorii din obrajii mei nu se astupă. Pudra o scap jos și se împrăștie toată pe podeaua udă. Creionul pentru spâncene i se rupe griful (știu că nu e corect *grif, dar nu știu alt fel cum îi zice) și desigur nu găsesc rujul.
Buuuun. Până ce merge totul ca pe unt, de-o dragoste!

Sună telefonul. – Liuda eu îs jos, hai coboară.

- Imediat! Eu doar sunt încă în chiloți și nici nu știu unde îmi este geanta (bine că am dormit azi binișor, că în rest pot pregăti din fugă, ce parcă e prima oară).
Cu paltonul în mână, geanta în alta, telefonul în dinți eu ies. Mai exact eu Zbor.

Ambuteiaje, îi bun, este timp să se coboare sângele din obraji și să se normalizeze respirația.
MAMA indiferent de numărul de followeri rămâne pentru copilul său BEST MOMMY (cea mai bună mamă).
Rezultatele erau evidente din timp. Eram sigură că nu am nici o tangență cu nominalizările premiante din seara ceea. Am venit să mănânc ceva bunișor, să fac poze să beau un vin dulce, să mai comunic cu oameni (care te întreabă – ce mai nou la tine? Chiar dacă te vede prima dată în viața lui și viața ta, dar despre comunicare voi scrie mai tarziu) și plină de energie să mă întorc acasă, la fetița mea (care între timp a iesit la un ceai în oraș cu tatăl ei și un prieten).

Poze/vorbă/o pearjă uscată și niște nuci, iar poze și TADAMMM!!! Încep decernările.

Diva 2019 Prima Nominalizare – BEST YOUNG MOMMY BLOGGER.

Fac eu live, bat din palme pentru Valeria, și-mi aud numele)

A? Cum vouă așa întorsătură?

Ne*jdali?

Pentru mine a fost surpriză, chiar surpriză. Valeria atât de mult și-a încurajat oamenii (eroii) din comunitatea sa să-i ofere Votul, și aici imi cedează locul 1 și titlul.

Emoții, multe emoții. A mai început un cântec despre copii și părinți și evident că ne-au curs 2 lacrimi).
A fost un gest admirabil care a demonstrat faptul că a învins bunătatea, solidaritatea și empatia. Cu toate acestea nici o schimbare majoră nu s-a produs căci MAMA indiferent de numărul de followeri rămâne pentru copilul său BEST MOMMY (cea mai bună mamă).

N-am stat până la sfârșit, Diva e Divă, dar Domnișoara mea mă căuta deja.

M-am întors acasă, mi-am scos cerceii, am dezbrăcat fusta, am pus *trofeul pe masă și iar de la un capăt.
Beatrice trebuie hrănită-spălată-schimbată-pusă la somn.
Ce e în casă? Voi nu vreți să știti. E așa cum se întamplă și la voi, atunci când din fugă te pregatești să mergi undeva, iar când te întorci ai senzația că lucrurile au avut petrecere în lipsa ta. Sunt peste tot.

Mnda, mâine e o nouă zi. Euforia va trece peste noapte.

P.S. Acest articol e scris la ora 01:30 noaptea. Eu am dormit bine ziua, pot să-mi caut și un film, principalul să nu mi se facă foame la ora asta și să mănânc )

P.P.S. Am participat, dar cred eu e ultima dată când mă bag într-un astfel de concurs))) nu mă simt deloc bine să cer voturi, iar admirația sau simpatia oamenilor care mă urmăresc sunt sigură se manifestă și alt fel-nu neapărat prin voturi.

P.P.P.S. Cu o zi înainte de eveniment, mi-am schițat o postare) cu Mulțumesc pentru toți oamenii care au votat și cu un Trofeu improvizat pentru Beatrice cu BEST #PRIETENAMEA 2019.

Ramâne nepublicată. Și se adeverește vorba : nu alerga înaintea trenului)))

Vă presor cu Mulțumesc pe fiecare <3.
ARTICOLE RECOMANDATE
Made on
Tilda