Tragedia

În viața mea de amuș amuș 25 ani am trecut prin două momente destul de grele. 2 evenimente care mi-au deschis ochii la realitatea dură. 2 Momente care au schimbat cursul vieții. Așa niște evenimente care te maturizează peste noapte.
Primul, a avut loc nu mai țin minte exact cât timp în urmă. Era dimineața și eu tocmai m-am trezit ca să merg la școală. Era o zi așteptată și cu pregătiri din timp.
Dimineața de Sf. Nicolae.
De seara am pregătit papucii mei și ai surorii mele, i-am lăsat cu mare grijă lângă ușă ca să-i fie Sfântului mai ușor. Plină de entuziasm și griji m-am culcat.
Ca....dimineața, nerăbdătoare să văd ce ne-a pus, mă trezesc mai degrabă decât de obicei și cu pași înceți în vârful degetelor deschid ușa... Tadam! îl văd pe tata Cum ne bagă în papuc 20 lei și 3 bomboane.
Sa prăbușit cerul peste cap))) de ce realitatea e atât de dură? M-am întors înapoi sub *ogheal și am meditat la această scenă.
Eram frustrată dar fericită că sora mea mai mică nu-și pierduse Entuziasmul.
Ca în următorul an să-i fiu eu Moș Nicolae) Am adunat toate bomboanele din casă, un suvenir găsit în *stencă, o pereche de ciorapi noi nouți încă de la *blajini și i-am împlut papucii)Anul acesta sunt Moșul pentru #Prietenamea. Și voi fi încă mulți mulți ani înainte.
Dragi părinți știu că ne modernizăm ne digitalizăm dar e atât de minunat să păstrăm niște tradiții.

P.S. momentul 2 a fost când am auzit într-o Noaptea: Igor, adă apelsinili din tindă și punele sub brad

P.P.S. Voi țineți minte cum ati depășit aceste greutăți ?
ARTICOLE RECOMANDATE
Made on
Tilda